Nieuws

Verkoop van bouwpercelen in "Slunecný kopec" in Procesne gestart. 3 van de 16 bouwpercelen thans verkocht

Aanbiedingen

Verlaging prijzen bouwgronden in Čermná and Starobucké Debrné

Transferium s.r.o. se prezentuje na serverech České reality, Reality Trutnov, Byty Trutnov a Pozemky Trutnov.

Appartement in de voormalige school van Hertvíkovicích

Hertvíkovice ligt bij Mladé Buky, 1 km van de prachtige 18 holes golfbaan en 2 km van het ski oord Mladé Buky.

Dit luxe appartement is gelegen in een fraai verbouwd huis met 2 andere appartementen (in gebruik als vakantie verblijf). Het appartement is gelegen op de bovenste verdieping met een separate entree. 3 Slaapkamers. Grote ruimte beschikbaar voor huiskamer, eetkamer en keuken. Prachtige badkamer met douche, bad en toilet. Separaat toilet en bergruimte. Extra bergruimte op de zolder en in de kelder. Veel ruimte in de hallen geschikt voor bijvoorbeeld ingebouwde kasten.

Oppervlakte van het appartement is 181 m (exclusief de zolder en de kelder). De grond (tuin) rond het huis is 1137 m en biedt een gemeenschappelijk verwarmd zwembad (10x4x1,50m) uitgerust met een ultraviolet lamp, 5 parkeerplaatsen en terrassen.

Satelliet TV en internet aansluiting zijn beschikbaar. De individuele appartementen als wel het gebouw zelf zijn voorzien van een alarmsysteem.

Het appartement is voorzien van een mooie solide houten vloer. De dakisolatie is van extreem hoge kwaliteit. Volhouten kozijnen met geïsoleerde beglazing (Eurowindows).

De keuken is uitgerust met een keramische kookplaat, luchtverversing installatie, magnetron, roestvrij stalen wasbak. Ruimte voor inbouw van een afwasmachine. In de huiskamer is ruimte gecreëerd voor een houtkachel. In de hallen zijn automatische sensorlampen aangebracht. Vloer- en wandtegels evenals bad- en waterkranen zijn van bijzonder hoge kwaliteit.

Water wordt geleverd via de gemeentelijke hoofdleiding. Het appartement is uitgevoerd met een elektrisch verwarmingssysteem, warmwatervoorziening via de boiler. Afvoer is aangesloten op een gemeenschappelijke septic tank (onderhoudsvrij systeem).

hertvikovice 1

hertvikovice 2

hertvikovice 3

Informatie over de prijs of andere details: zde.